lauantai 12. maaliskuuta 2011

JÄRISTYKSIÄ

Jumala puhuu jälleen! vuoden 2004 tsunami on jo liki unohdettu, samoin tulivuorituhka...mikään ei näytä muuttuneen ainakaan minun elämässäni. Nyt Jumala näki aiheelliseksi sallia uuden tsunamin. Tällä kertaa Japanissa. Olisikohan niin, että Hän jälleen muistuttaa meitä Poikansa pikaisesta paluusta. Nyt on meidän uskovaisten aika avata suumme: nämä asiat on kerrottu tapahtuvaksi Ilmestyskirjassa. Lukekaa myös David Wilkersonin kirja "Näky". Nyt on aika kertoa maailmalle, että Jumala on totta. Ei hän aiheuta tällaisia katastrofeja mutta sallii joskus niiden tapahtua ja aina tällaisella sallimisella on jokin tarkoitus. PYSÄHTYKÄÄ, HYVÄT IHMISET, JUMALALLA ON ASIAA! Ollaan valmiina kun lähtö tulee. Ei näitä asioita kannata pelätä jos on asiat kunnossa ylöspäin. Ainakin meillä Riitan kanssa asiat Jumalan kanssa on kunnossa ja tiedän että monilla ystävillämme samoin. Mennään taivaaseen niin että heilahtaa kun se aika koittaa! Ei tarvi kärvistellä helvetin lauteilla. Taivaassa on paljon mukavampaa ja elo jo täällä tarkoituksellista.
Huomenna, sunnuntaina 13 maaliskuuta asetetaan Namibian uudet piispat virkoihinsa. Tilaisuus järjestetään Ongedivan messukeskuksessa. Maan presidenttikin tulee paikalle ja turvajärjestelyt ovat sen mukaiset: jokainen syynätään metallinpaljastimilla ja paikalla pitäisi olla jo pari tuntia ennen tilaisuuden alkua. Ensin ajattelimme mennä mukaan, mutta jalkasäryt on ollutmviimepäivinä niin kovat etten pysty nyt lähtemään mihinkään. Eivätköhän he saa piispansa vihityiksi ilman meitäkin.
Sain muutama viikko sitten puhelun sairaalan sosiaalityöntekijältä. Hänen luonaan oli nuori äiti 2 kuukauden ikäisen lapsensas kanssa. Ongelma oli se että äiti ei pysty imettämään ja hän on työtön eikä ole varaa äidinmaidon vastikkeeseen. Lupasimme auttaa. Samalla saimme itsekkin apua: olimme jo pitempään harkinneet yhden lisäompelijan palkkaamista tekemään erilaisia juttuja kankaiden hukkapaloista. Tämä nuori äiti, Anna nikeltään, sanoi, ettei hän pyydä rahaa vastikkeetta vaan tarjoutui tekemään työtä. Tänään hän sitten toi näyte-erän patalappuja. Tosi persoonallisia! Hän jatkaa työtä ja maanantaina Riitta menee hänen kanssaan ostamaan ompelukoneen jotta työ sujuisi. Mallikappaleet hän ompeli tuttavansa koneella. Näin taas saimme kokea Herran avun ja vastauksen.
Tämä vuosi on Afrikan Ristin jäsenhankintavuosi. Paljon uusia jäseniä on tulltu mukaan. Liittymisohjeet löytyvät kotisivuilta kohdasta "tiedotteet".
Leena ja Kalevi Lehtisen evankelioimiskurssin järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Toivomme, että osallistujien joukosta Herra osottaisi meille henkilön, jonka voisimme palkata omaksi evankelistaksemme, joka toimisi sekä Namibiassa että Suomessa. Rukoillaan, etä tämä henkilö löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti