keskiviikko 21. joulukuuta 2011

ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ...

Päätimme Riitan kanssa minimoida kiireen ja kaikkinaisen touhuilun lomallamme joulukuussa. No, päästiin hyvään alkuun muutamana aamuna, kun yritimme heräillä hitaasti ja haukotella pitkään ilman että toinen huomaisi toisen olevan hereillä jo kello kuusi aamulla...yritäppäs itse hengittää ja huokailla "unessa", vaikka uni on jo kadonnut silmistä. Ongelmaa lisäsi se että makuuhuoneessamme ei ollut valollista kelloa. No, pieni tönäisy "vahingossa" naapurin puolelle katkaisi huolitellun "tekohengityksen" ja suuren epäluulon varassa radio auki...Radio Dei saatteli ensimmäisellä lauseellaan herätysilmiön alulle.Vihtorinkujan herätysliike oli perustettu... Hereillä oli, kuka uskalsi sen tunnustaa...Sitten Riitta aamiaisen tekoon ja Timo... Päätimme lähteä Helsinkiin Salla-tyttären luokse. Siellä Alva Ottilia odotti Riitta-mummua ja pappoa. Kyllä ihmettelimme itsekkin, millaisiin fyysisiin suorituksiin pystyimme tuon ikiliikkujan kanssa. Alva ymmärtää hyvin papon jalkasäryt ja niinpä aamuisin hän vain pyörähti papon puolella ja sit hyppäsi oitis Riitta-mummon päälle. Riitan kotona käyttämä "minä nukun vielä enkä kuule tai tunne mitään"-ilme murtui ja heti pikkuinen oli mummun peiton alla ja kumpikin tuiki hereillä peuhaamassa ja kohta paponkin piti avata silmät ja ihmetellä että "pappo ei yhtään kuullut kun Alva tuli...". Tämä kai on sitä valkeaa valehtelua.

Kun katselemme tätä kulunutta vuotta, emme voi kuin ihmetellä teidän, ystäviemme, uskollisuutta. Olemme saaneet tukea sekä henkisesti että taloudellisisti. Ambo-Volkkarikin on siitä oiva osoitus (erikoiskiitos Tuomiston Jormalle).Yhdistykseen on liittynyt paljon uusia jäseniä. Emme me kilpaile muiden lähetyksen kentällä toimivien järjestöjen kanssa...päinvastoin; olemme ehdottaneet tasavertaista yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Rukoilkaa, että ehdotuksemme saisivat vastakaikua. Lähetystehtävä on kaikkien kristittyjen yhteinen kuppikuntaan katsomatta. Rukoilemme että Kristukseen uskovat voisivat oikeasti toimia yhdessä kuten olemme saaneet toimin esim. Vetelin-Halsuan helluntaiseurakunnan kanssa.

Tehdään lähetystyötä yhdessä. Käytetään aputyökaluna kehitysyhteistyömahdollisuutta. Mutta älkäämme koskaan unohtako työmme perimmäistä tarkoitust, sielujen pelastusta.

Haluamme että yhdistyksen jäsenmäärä kasvaisi edellee. Tule mukaan.

Erikoisesti pyydämme rukoilemaan siunausta Hartikaisen Olaville, joka tulee jakamaan Sanaa miestenpäiville Päiväkumpuun tammkikuun lopulla. Ilmoittautua voi www.mission.fi/paivakumpu.

Olkaa siunatus tilas...!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti